Creed: Efsanenin Doğuşu Gösterime Giriyor

Sylvester Stallone yakında vizyona girecek olan tüm Dünya’nın merakla ve sabırsızlıkla beklediği bomba gibi bir film ve karakter ile geri geliyor. Filmin ana karakterini Canlandıran başarılı oyuncuya eşlik edecek diğer oyuncularda kendisi gibi tam bir efsane kadrodan oluşmaktadır.

Creed: Efsanenin Doğuşu filmi dram türünde yine 2016 Yılına damgasını vuracağa benziyor. Sylvester Stallone diğer bir adıyla Rocky olarak tanıdığımız başarılı oyuncu en çok ses getiren filmlerinden biri olan Rocky karakteri ile efsane olmuştur.

Efsane oyuncu Temmuz 1946 senesinde, New York şehrinde doğdu. Babası Frank berberdi, annesi Jackie ise astrologdu. Doğum esnasında yaşanan komplikasyonlar sebebiyle Stallone’un yüzünün sol alt kısmı felç kaldı. Aktörün meşhur konuşma şeklinin sebebi budur.

Ilk Oynadığı film olan The Lords of Flatbush filminde başrol oynayabilmişti. 1976’da senaryosunu kendi yazdığı Rocky’yi stüdyolara götürdü. Herkes fikri beğendi, fakat kimse başrolde Stallone’un oynamasını istemiyordu.

En sonunda Stallone bunu kabul etti, ve hem senarist, hem de oyuncu olarak Oscar’a aday gösterildi ve Rocky o sene En İyi Film ödülünü almaya hak kazanmıştı.Driven, Avenging Angelo ve D-Tox gibi filmlerde hayal kırıklığı yaşayan Stallone, yine de yılmadan Çalışmaya devam ederek yeni Rocky ve Rambo filmleri çekti ve kendini tarihe efsane olarak kazamayı başardı. Kendisi yetmişine merdiven dayamış olmasına rağmen, hâlâ film çekmeye devam ediyor.

004970.jpg-r_640_600-b_1_D6D6D6-f_jpg-q_x-xxyxx

Yeni bir Rambo filminin yanı sıra, 2016 yılında vizyona girecek Creed filmi de diğerleri gibi Adından hayli söz ettireceğe benziyor. Filmin diğer Oyuncuları ise Micheal b. Jordan, Tessa Thompson gibi hayli güçlü bir kadro oluşturmaktadır.

Filmin konusunda ise Rocky Balboa’nın Apollo Creed’in torununu profesyonel bir boks hayatına hazırlamayı kendisine görev edinir ve bunun için gecesini gündüzüne katarak Çalışır ve onu çalıştırır. Böylece Balboa’nın efsanesi tekrar geri gelmiş olacaktır.

HD film izleme kalitesi hayli yüksek olan filmi izlerken heyecanlanıcak ve kimi zaman hüzün kimi zaman Sevinç gibi Duygu değişimleri içerisinde sonunu merakla izleyeceğiniz bir film olacak.

İlgili bağlantı: creed efsanenin doğuşu izle

Leave a comment